Cursussen voor ondernemingsraden

Cursussen zijn voor OR-leden in ondernemingsraden van onschatbare waarde. Ze stimuleren de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van het team en de individuen. Een goede OR moet niet alleen op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving met betrekking tot medezeggenschap, maar ook beschikken over de juiste vaardigheden om hun rol effectief te kunnen vervullen.

Cursussen voor ondernemingsraden zijn beschikbaar in verschillende onderwerpen en niveaus, waaronder basis- en gevorderde cursussen. Deze worden altijd op maat samengesteld en zijn gericht op team- en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan hen helpen om effectiever te communiceren met de bestuurder en andere belanghebbenden binnen de organisatie en om betere resultaten te behalen voor de werknemers.

Vergaderen in de OR

Vergaderen in de OR
Bekijk

Samenwerken in de OR

Samenwerken in de OR
Bekijk

Basis PVT

Basis PVT
Bekijk

Systemisch werken in de OR

Systemisch werken in de OR
Bekijk

NLP voor de OR

NLP voor de OR
Bekijk

Altijd maatwerk

Het is belangrijk dat de cursussen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de OR. Dit kan betekenen dat er cursussen op maat worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van de OR-leden en de organisatie te voldoen. Het is ook belangrijk om ervaren trainers te kiezen die de nodige kennis en vaardigheden hebben om de cursus te geven.

Door het volgen van cursussen kunnen ondernemingsraden niet alleen hun kennis en vaardigheden verbeteren, maar ook hun zelfvertrouwen en geloofwaardigheid vergroten. Dit kan leiden tot een betere communicatie en samenwerking met de bestuurder en andere belanghebbenden binnen de organisatie en tot een verbeterde werkomgeving voor de werknemers.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Bel me terug