ORGANISATIE STRATEGIE EN DE ROL VAN DE OR

- Meedenken op strategisch niveau als onderemingsraad -

Strategiedag De Wisselzone.png

OR Training: Organisatie strategie en de rol van de OR

Als ondernemingsraad heb je een belangrijke rol in het meedenken over de organisatiestrategie en het toekomstbestendig maken van de organisatie. Maar hoe kun je als OR-lid bijdragen aan de strategische koers van de organisatie? En wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen waar de organisatie mee te maken heeft?
Onze trainers

Onze ervaren trainers hebben ruime ervaring met het begeleiden van ondernemingsraden bij strategische vraagstukken. Zij geven praktische tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt in jouw organisatie.

WAT LEVERT HET JE OP

  • Je krijgt inzicht in de organisatiestrategie
  • Je kent jouw rol als OR-lid
  • Je krijgt handvatten en tools om bij te dragen aan de strategie
  • Je kunt beter belangen behartigen van de achterban
  • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling

Hoe ziet deze training eruit?

Tijdens deze training leer je niet alleen meer over de organisatiestrategie zelf, maar ook over de rol van de OR bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze strategie. We behandelen verschillende strategische vraagstukken en geven handvatten voor hoe je als OR-lid kunt bijdragen aan het formuleren van een heldere strategie en het realiseren van de bijbehorende doelen.

Samengevat:

Na afloop van de training heb je inzicht in de organisatiestrategie en jouw rol als OR-lid bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze strategie. Je hebt handvatten en praktische tools om bij te dragen aan een succesvolle organisatiestrategie en om de belangen van de medewerkers op een effectieve manier te behartigen.

Kortom, met deze training ben je als OR-lid goed voorbereid op de toekomst en kun je optimaal bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Contact