OUTDOOR TRAINING

ONTDEK DE KRACHT VAN DE NATUUR

Waarom outdoor

In ons werk merken we dat Outdoor trainen altijd een meerwaarde geeft. Hoe gedraagt de OR zich buiten de betonnen muren? Welke patronen worden zichtbaar en herkenbaar in het OR-werk? Tijdens onze outdoor trainingen draait alles om het verkennen, leren en gedijen in de prachtige buitenomgeving. Onze trainers zijn gepassioneerd om je door de kracht van de natuur te inspireren en te versterken.

Onze outdoor gecertificeerde trainers zijn zorgvuldig opgeleidt en hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van individuen en groepen in de natuur. Eerdere deelnemers geven terug dat het buiten werken met elkaar een enorme extra stimulans geeft aan de ontwikkeling.

Een krachtig middel om de verdieping in de samenwerking op te zoeken. En bovenal, het is altijd fijn om buiten te zijn. Nuttig en aangenaam tegelijk.
Outdoor gecertificeerd.png

Ardennen 1.jpg

Met de OR naar buiten

Met de OR beleef je een training waar je lang profijt van zult hebben. Je genereert inzichten en mogelijke oplossingsrichtingen voor belangrijke vraagstukken voor jezelf en/of de ondernemingsraad. Je volgelopen hoofd maakt plaats voor een frisse, open blik, waardoor creativiteit weer ruimte krijgt.

Bel me terug

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig wat een outdoor training voor jullie OR kan betekenen? Vul het contactformulier in en we bellen je binnenkort.