FINANCIËLE ZAKEN

-  OR training voor gevorderden -

gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash-klein.jpg

OR Training: Financiële zaken voor gevorderden

Als ondernemingsraadslid ben je verantwoordelijk voor het adviseren en controleren van de financiële situatie van jouw organisatie. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om deze taak goed uit te voeren.

Onze training voor gevorderden is ontworpen om jou als OR-lid te voorzien van diepgaande kennis over financiële zaken en hoe deze te interpreteren. We bieden praktische tools en inzichten die je kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen en de financiële gezondheid van jouw organisatie te verbeteren.

Deze training is een vervolg op de training Financiële zaken; de basis voor jouw OR/Commissie.Ontwikkel diepgaande kennis van financiële zaken, verbeter jouw rol als OR-lid.

Financieel banner 2.jpg

WAT GA JE ERVAREN

 • Relatie leggen tussen verschillende financiële documenten zoals jaarrekening, begroting en periodecijfers
 • Doorgronden van belangrijke ratio's
 • Stilstaan bij speerpunten voor aankomende periode

WAT LEVERT HET JE OP

 • Je krijgt grip op jouw financiële cyclus
 • Je leert sturen vanuit cijfers
 • Je beheert ratio's in de jaarrekening
 • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling

Finacieel.jpg

PROGRAMMA

2x Trainingsdag:

De training wordt gegeven door ervaren financiële experts die de complexe materie begrijpelijk maken voor deelnemers van alle niveaus. Tijdens de training leer je onder meer hoe je financiële rapportages moet analyseren, hoe je financiële risico's kunt identificeren en beheren en hoe je over de financiële strategie van jouw organisatie kunt adviseren.

De training is interactief en biedt veel ruimte voor discussie en het stellen van vragen. Zo krijg je de mogelijkheid om je eigen ervaringen en uitdagingen te bespreken en van andere OR-leden te leren. Na de training heb je niet alleen een diepgaande kennis van financiële zaken, maar ben je ook beter in staat om jouw rol als OR-lid op het gebied van financiële zaken uit te voeren.

Kortom, onze training voor gevorderden is een waardevolle investering in jouw ontwikkeling als OR-lid en zal bijdragen aan een gezonde financiële situatie van jouw organisatie.

Deze training samengevat:

 1. Inzicht en grip op een financiële cyclus
 2. Kennis opdoen in 2 pragmatische dagen
 3. Een aanwinst voor iedere OR

PRAKTISCH:

 • Deelnemers hebben een financiële basis nodig
 • Deze training duurt 2 dagen
 • De training kan uitgebreidt worden met andere trainingen en/of teamcoaching

Contact