KRACHTIG COMMUNICEREN MET DE ACHTERBAN

- Maakt je zichtbaar als Ondernemingsraad -

Krachtig communiceren met de achterban.jpg

OR Training: Krachtig communiceren met de achterban

Deze training is speciaal ontwikkeld om de OR-leden te helpen bij het effectief communiceren met de achterban. Het doel van de training is om de OR-leden te leren hoe zij op een krachtige en inspirerende manier kunnen communiceren met de achterban, zodat zij optimaal kunnen informeren en betrekken.

Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden

WAT LEVERT HET JE OP

  • Je leert verschillende manieren van communiceren
  • Je ontwikkelt een communicatieplan
  • Je maakt de eerste boodschappen naar de achterban
  • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling

Hoe ziet deze training eruit?

Tijdens de training worden er verschillende aspecten van communicatie behandeld, zoals het belang van een duidelijke boodschap, het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en het opstellen van een communicatieplan. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het betrekken van de achterban bij de OR-werkzaamheden en hoe dit kan bijdragen aan het succes van de OR.

Samengevat:

Met de training 'Krachtig communiceren met de achterban' investeert u in de ontwikkeling van uw OR en haar leden. De training biedt de leden de nodige kennis, vaardigheden en tools om op een krachtige en inspirerende manier te communiceren met de achterban.

Bovendien worden de leden uitgedaagd om actief bij te dragen aan het betrekken van de achterban bij de OR-werkzaamheden, wat zal bijdragen aan het succes van de OR. Zo zorgt u ervoor dat uw OR de achterban optimaal kan informeren en betrekken bij haar werkzaamheden!

Contact