KOERSBEPALEN EN VASTHOUDEN

- De routekaart voor iedere Ondernemingsraad -

amir-deljouyi-ZmO1wsr_3mY-unsplash - breed.jpg

OR Training: Koersbepalen EN vasthouden in je OR

Deze training is speciaal ontwikkeld om focus aan te brengen in het werk van de OR en om een gezamenlijk doel te creëren. Het doel van de training is om de OR-leden te helpen om samen te werken aan een duidelijke richting en om deze koers vast te houden.

Doelen bereiken door een goed plan én optimale activatie

WAT LEVERT HET JE OP

  • Je leert hoe je van idee naar pragmatisch plan gaat
  • Als OR ontwikkel je een stappenplan voor de komende periode
  • Je weet wat jouw als OR-lid te doen staat
  • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling

Hoe ziet deze training eruit?

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan verschillende aspecten van het koersbepalen, zoals het identificeren van de belangrijkste uitdagingen voor de onderemingsraad en het formuleren van concrete doelstellingen en actieplannen.

Daarnaast wordt er ook ingegaan op de noodzaak van het vasthouden van de gekozen koers en hoe de OR-leden hier gezamenlijk aan kunnen werken.

Samengevat:

Met de training 'Koersbepalen EN vasthouden in je OR' investeert u in de ontwikkeling van uw OR en haar leden. De training biedt de leden de nodige kennis, vaardigheden en tools om focus aan te brengen in het werk van de OR en om een gezamenlijk doel te creëren.

Bovendien worden de leden uitgedaagd om actief bij te dragen aan het vasthouden van de gekozen koers, wat zal bijdragen aan het succes van de OR.

Contact