Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Een typische trainingsdag bij OR-training op maat begint met een warm welkom van onze ervaren trainer en een kennismaking met de andere deelnemers. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zich vrij voelt om vragen te stellen en ervaringen te delen. We stemmen af wat voor jou belangrijk is en wanneer de training een succes is.

De ochtend staat vaak in het teken van theorie en kennis opdoen. Onze trainer zal de belangrijkste onderwerpen van de training behandelen en toelichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Het liefst direct uit de praktijk van jouw bedrijf. Dit kan individueel of in groepsverband plaatsvinden, afhankelijk van de wensen van de groep.

Tijdens de pauzes en de lunch is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met mede-deelnemers. Bij mooi weer is het mogelijk om naar buiten te gaan voor een frisse neus en een korte wandeling.

In de middag is er ruimte voor interactieve sessies en praktijkoefeningen. Dit kan variëren van rollenspellen en casestudies tot groepsopdrachten en brainstormsessies. Door deze actieve aanpak ben je als deelnemer in staat om de geleerde stof direct toe te passen en te ervaren hoe het werkt in de praktijk.

Aan het einde van de dag wordt de opgedane kennis nog eens samengevat en worden de belangrijkste leerpunten besproken. Ook worden de belangrijkste afspraken en actiepunten benoemd. Hierbij is er uiteraard ruimte voor vragen en feedback. 

Onze trainingslocaties zijn zo gekozen dat er de mogelijkheid is om te overnachten. Hierdoor kun je je volledig richten op het leerproces en hoef je niet tussentijds te reizen. Kortom, bij OR training op maat gaat het om een complete ervaring waarin leren, ontwikkelen en ontspannen hand in hand gaan.